Header-Logo

Просмотр: книга

Последнее изменение: 08 ноября 2008, 10:58

Ключевые слова справочная информация, психические расстройства, психиатрия
Автор/авторы  
Название Діагностичні критерії з DSM-III-R
Подзаголовок  
Данные оригинала  
Переводчик Пер. с англ.
Год издания 1994
Серия  
Издание  
Количество страниц 272
Язык Украинский
Издательство Абрис
Страна Украина
Город Киев
ISBN 5-86828-030-х
Ссылка 1 http://www.upa-psychiatry.org.ua/ukr.html
Ссылка 2  
Аннотация Пропонований довідник з діагностичних критеріїв психічних розладів вперше видано українською мовою. Його мета - дати можливість лікарям-клініцистам і дослідникам ставити діагнози за світовими стандартами. Це допомагає вивченню та ефективному лікуванню різних психічних захворювань. Міжнародні коди. подані в довіднику, уможливлять компютеризацію діагностики. Довідник розрахований на фахівців з психіатрії та на всіх, хто цікавиться цією галуззю медицини.
Рецензия специалиста Термінологія психіатрії доволі недосконала і досить-таки застаріла в Україні. Практика психіатрії як розділу медицини вимагає однозначності. Цієї однозначності досягають за допомогою консенсусу. На межі гуманізму та суспільних інтересів, досягнень біологічної науки та вимог права налагоджується цей консенсус. Система DSM-III-R - одни із його варіантів (Роберт ван Ворен, Генеральний секретар "Женевської ініціативи в психіатрії").
Содержание Вступ
Класифікація DSM-III-R
Додатки
Алфавітний покажчик
Доступность В специализированных библиотеках. Ассоциация психиатров Украины, Фрунзе 103а, Киев, 04080, 463-67-27, 468-79-37
Информативность  
Современность  
Практичность  
Комментарий Ці діагностичні критерії відбивають найбільш розповсюджені зараз погоджені формулювання в галузі психіатричних знань, проте охоплюють не всі стани, які можуть бути предметом лікування або дослідницьких зусиль психіатрів.
Добавить в закладки

===================================

0 примечания к публикации


    еще никакие примечания зарегистрированный



фамилия*
имя
Примечание*
Email *
Homepage
телефон
Код к надежности*
 
vionlink comments by vision impress